Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Σε ΝΠΔΔ ή στο δ. Πειραιά οι εργαζόμενοι της ΚΟΔΕΠΑΠ



Την καταβολή των οφειλών στους εργαζομένους μέσω της προγραμματικής σύμβασης δήμου-ΚΟΔΕΠΑΠ , καθώς και τη μεταφορά όλου του προσωπικού της ΚΟΔΕΠΑΠ στο δήμο Πειραιά ή σε Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, ώστε να μην χάσει την εργασία του ούτε ένας εργαζόμενος στην επιχείρηση, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της ΚΟΔΕΠΑΠ, μετά από πρόταση τουδημάρχου Πειραιά και προέδρου της επιχείρησης, Παναγιώτη Φασούλα.

Ο κ. Φασούλας κατά την εισήγησή του ανακοίνωσε και την παραίτησή του από κάθε αμοιβή που απορρέει από την ιδιότητα του προέδρου της ΚΟΔΕΠΑΠ υπέρ των εργαζομένων.

Επίσης, αποφασίσθηκε ομόφωνα από το διοικητικό συμβούλιο της ΚΟΔΕΠΑΠ, η καταγγελία της σύμβασης ενοικίασης του κτιρίου της ΚΟΔΕΠΑΠ, που στοιχίζει στην επιχείρηση 13.000 ευρώ το μήνα, ο έλεγχος από Ορκωτούς Λογιστές των οικονομικών πεπραγμένων της τελευταίας δεκαετίας στην επιχείρηση, η διεκδίκηση δύο εκατομμυρίων ευρώ που οφείλονται στην ΚΟΔΕΠΑΠ από το υπουργείο Πολιτισμού (Προγραμματική Σύμβαση-Θησέας), η έγκριση του προγράμματος του Βεακείου, για όσες εκδηλώσεις γίνονται χωρίς οικονομική επιβάρυνση για την ΚΟΔΕΠΑΠ, καθώς και η διατήρηση και ενδυνάμωση του Μουσικού Κέντρου.