Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:Ποιοί έχουν βάλει ποιούς στο «στόχαστρο»


O Σωκράτης Κόκκαλης είχε ανέκαθεν αδυναμία στους βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές και η παρουσία του Ζίκο στον Ολυμπιακό αποτελεί έναν επιπλέον ισχυρό κίνητρο για να έχουν επικεντρώσει τις προσπάθειές τους στην ομάδα για την ενίσχυση του ρόστερ σε αυτό το σημείο του πλανήτη. Γενικότερα, πάντως, σε διοίκηση και τεχνική ηγεσία υπάρχει μια διάθεση για συμφωνίες με «λάτιν» παίκτες τον Ιανουάριο και το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά με την προϋπόθεση οι περισσότεροι εξ αυτών που ενδεχομένως να πιάσουν λιμάνι να διαθέτουν κοινοτικό διαβατήριο.
Όμως, όπως κοιτούν οι Σωκράτης Κόκκαλης και Ζίκο να ενισχύσουν το δυναμικό της ομάδας με κάποιους συγκεκριμένους παίκτες, έτσι και ορισμένοι άλλοι σύλλογοι ρίχνουν ματιές τους τελευταίους μήνες στο υλικό του Ολυμπιακού. Ένα υλικό που έχει ποιότητα, που απαρτίζεται από κάποιους παίκτες παγκόσμιας κλάσης, αλλά και από νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, που μπορούν να κάνουν καριέρα στην Ευρώπη. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός είναι ο μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδας, μία ομάδα που έχει φθάσει να έχει διψήφιο αριθμό παρουσίας σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με έναν παγκοσμίως γνωστό προπονητή στον πάγκο, οπότε, λογικό είναι να συγκεντρώνονται αρκετά βλέμματα στον Πειραιά.
Αποκαλύπτουμε σήμερα, ποιοί σύλλογοι έχουν δείξει πραγματικό ενδιαφέρον (έχουν γίνει θερμές εισηγήσεις από τους σκάουτερ στις διοικήσεις των ομάδων, χωρίς όμως για την ώρα να υπάρχει επίσημη κρούση στους Ερυθρόλευκους) και για ποιούς παίκτες του Ολυμπιακού.
Για τον Βασίλη Τοροσίδη, η Μαρσέιγ, η Μπάγερν Μονάχου, η Γιουβέντους και η Μπλάκμπερν.
Για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, η Γουέστ Χαμ, η Πόρτσμουθ και η Χαλ.
Για τον Γκαλέτι, η Γιουβέντους, η Φιορεντίνα και η Μπολόνια.
Για τον Ντιόγο, η Φιορεντίνα και η Τζένοα.
Για τον Ντουντού, η Μαρσέιγ, το Αμβούργο, η Βιγιαρεάλ και η Χόφενχαϊμ.
Για τον Μήτρογλου, η Ντόρτμουντ και το Αμβούργο.
Για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ, η Γιουβέντους, το Αμβούργο και η Μαγιόρκα.