Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Ο ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ


Ο Γιάννης Τραγάκης βρέθηκε την Κυριακή σε γνωστό καφενεδάκι στο Πέραμα,παρέα με πολλούς φίλους και συζήτησαν για τις εκλογές.


Ο Γιάννης είναι ένας υπέ-ροχος άνθρωπος, άξιος πολιτικός και οικογενειάρχης. Έχει προσφέρει πάρα πολλά κατά τη διάρκειας της μακρόχρονης πορείας του στα βουλευτικά έδρανα.


Οι θέσεις που διαχειρίστηκε δεν είχαν προσωπικό όφελος για τον ίδιο, αφού αναλωνόταν καθημερινά σε θέματα ουσίας που είχαν να κάνουν με συντονισμό Βουλευτών και Κόμματος.


Πάντα όμως έβρισκε χρόνο, για να ακούει και να λύνει τα προβλήματα, για να βλέπει και να βοηθά τον κόσμο της περιφέρειάς του, τους πολλούς φίλους. Αυτό ο κόσμος το γνωρίζει και τον αγαπά πιστά. Υπάρχει μια γνήσια σχέση που δεν έχει ποτέ σταματήσει και αυτό κάνει το Γιάννη να προσπαθεί όλο και περισσότερο. Το όμορφο καφενεδάκι είχε γεμίσει ασφυκτικά και όλοι περίμεναν υπομονετικά να του σφίξουν το χέρι και να του ευχηθούν καλή επιτυχία. Ανάμεσά τους διακρίναμε την πρόεδρο της τοπικής της Ν.Δ. στο Πέραμα Γ. Βοϊδονικόλα, τους πρώην αντιδημάρχους Λ. Γιακουμή, Μ. Βασσάλο, τον αγαπητό γιατρό Π. Ζουμπούλη, τους πρώην δημοτικούς συμβούλους Θ. Γραμματικόπουλο, Τ. Χατζηγιάννη, τους επιχει-ηματίες Στ. Ψαρρά, Γ. Διαμαντόπουλο, Τ. Νικολινάκο, τον εκδότη Δ. Κανδεράκη, τον κ. Μηναϊδη και πολλούς άλλους.