Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

ΧΑΡΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ!


Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Σωκράτης Κόκκαλης αμέσως μετά την λήξη του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είδε να δικαιώνονται οι επιλογές του το τελευταίο διάστημα και τα χαμόγελα να επιστρέφουν στο λιμάνι. Αμέσως μετά το τέλος του χθεσινού ματς επικοινώνησε τηλεφωνικά με στενούς συνεργάτες του και τους ζήτησε να...

μεταφέρουν στον προπονητικό επιτελείο και στους παίκτες τα συγχαρητήρια του.

«Πετύχαμε μια πολύ σπουδαία νίκη και μας γεμίσατε υπερηφάνεια. Συγχαρητήρια και πολλά μπράβο σε όλους σας», ήταν το μήνυμα του Σωκράτη Κόκκαλη προς τα μέλη της αποστολής στο ΟΑΚΑ. Ικανοποιημένος ήταν και ο Ζίκο, ο οποίος συνδύασε το ντεμπούτο του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο με μια τόσο σημαντική νίκη.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός, αγκάλιασε και φίλησε όλους τους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια αλλά δεν παρέλειψε να τους τονίσει ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση τώρα να χαλαρώσουν καθώς ακολουθούν σημαντικά ματς τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο μεταξύ περισσότεροι από 100 οπαδοί του Ολυμπιακού περίμεναν στο Ρέντη την αποστολή της ομάδας τους προκειμένου να αποθεώσουν τους παίκτες. Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί τους υποδέχτηκαν με συνθήματα και τους χειροκροτούσαν για τη μεγάλη νίκη τους επί της ΑΕΚ με 2-1. Στο επίκεντρο βρέθηκε όπως ήταν λογικό ο Βασίλης Τοροσίδης, ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού περικύκλωσαν το αυτοκίνητο του 24χρονου άσου και τον αποθέωσαν. Έκπληκτος από την ατμόσφαιρα που επικράτησε στο Ρέντη έμεινε ο νέος προπονητής της ομάδας Ζίκο που λίγες ώρες πριν είχε κάνει το ντεμπούτο στην Ελλάδα στον πάγκο των πρωταθλητών.
ΠΗΓΗ:gazzetta.gr