Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ:"ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ"


Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού Βασίλης Καραπιάλης εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για την ... καραμέλα της διαιτησίας κάθε φορά που κερδίζει η ομάδα του Πειραιά. Παράλληλα ο άλλοτε μέσος της ομάδας του Πειραιά χαρακτήρισε...

το τέρμα του Τοροσίδη καλύτερο από αυτό που είχε σημειώσει εκείνος με τον Παναθηναϊκό.

Αποκαλυπτικός ήταν σε συνέντευξη του στην εφημερίδα ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ο Βασίλης Καραπιάλης όπου τόνισε «Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό και από το πρώτο πρωτάθλημα και μετά όλο η ίδια καραμέλα.

Δεν έχουν καταλάβει ότι κάποτε λιώνει και ότι το παραμύθι τελειώνει.


Σιχάθηκα αυτή την ιστορία με την διαιτησία. Μόλις κερδίζει ο Ολυμπιακός αρχίζουν να αναλύουν τις φάσεις και ψάχνονται ενώ θα έπρεπε να ψάχνονται αλλού.

Ας αφήσουν ήσυχο τον Ολυμπιακό και να κοιτάξουν να παίξουν λίγο μπάλα για να ευχαριστηθεί ο κοσμάκης, να πάει στο γήπεδο. Λες και ο Ολυμπιακός θέλει βοήθεια από την διαιτησία για να κερδίσει την ΑΕΚ».

Σε ότι αφορά το γκολ του Τοροσίδη σε σύγκριση με αυτό που είχε πετύχει εκείνος στο 4-2 επί του Παναθηναϊκού είπε «Του Βασίλη ήταν πολύ πιο δύσκολο.

Ήταν μόνος του με τρεις αντιπάλους και τους πήρε μαζί του σε μια καταπληκτική προσπάθεια .

Το δικό μου ήταν τετ α τετ και έπειτα από μια έτοιμη πάσα του Γκόγκιτς. Είχε μεγάλο θράσος να πάει ο Τοροσίδης στην φάση έτσι όπως το έκανε».

gazzetta team